ARRIBEN ELS “BICHOS” A MURO

Al Parc del Rellotge, després d’una llarga espera, han arribat aquests insectes per a quedar-se. Una llagosta, una aranya i una papallona ha ocupat l’espai buit que abans ocuparen les antigues joguines que van haver de ser retirades per la perillositat que suposava a causa del desgast produït per tants anys al servei dels xiquets de Muro.
No tan sols han sigut aquestes joguines tan espectaculars sinó també l’adequació del terreny on van subjectes. S’ha canviat tot el cautxú preexistent per un altre continu, molt més eficaç i que com que no té juntes, haurem solucionat el problema de la dilatació de l’antic.
La regidora Fani Juan informa que no es farà cap tipus d’inauguració d’aquest parc. La importància d’aquesta actuació radica en l’efecte que en si mateix té, que no és un altre que els xiquets de Muro puguen gaudir d’un parc nou, modern, divertit i sense cap perill per a ells.
Per últim, vull agrair a la Regidoria d’Urbanisme la seua col·laboració perquè aquest projecte hi haja pogut ser una realitat


El projecte……


El resultat final….