BRACAL: Reunió a la Conselleria d’Educació

El passat divendres 27 de maig, l’Ajuntament de Muro, representat pel seu Alcalde D. Francesc Valls i la Regidora d’Educació, Fani Juan, acompanyats per un membre de cada partit polític municipal, i la directora del Bracal Rut van ser rebut a Conselleria per D. Inmaculada Sánchez Velasco, en representació del Secretari Autonòmic d’Educació D. Miquel Soler, ja que aquest es trobava indispost.

El motiu d’aquesta reunió va ser parlar sobre la construcció del Bracal, una vegada licitat. Ens va confirmar que la primera pedra d’aquest edifici serà col·locada en Abril de 2017.  Ens va informar que tots el procés serà publicat en una web.

En relació a la jornada continuada, ens van comentar que està en estudi i que veuen que per al pròxim curs serà complicat que es puga establir una vegada fetes ja les matrícules dels xiquets.

Per últim, vam demanar que dotaren a les Regidories d’Educació dels Ajuntaments una sèrie de subvencions per a què des del mateix poble es pogueren donar solucions a aspectes educatius que l’educació reglada no contempla, ja que hem de  fer un canvi de política invertint en les coses realment importants.

 

¡¡¡¡¡ESTAREM ATENTS ALS SEUS MOVIMENTS!!! No descansarem fins que el Bracal estiga alçat.