L’AMPA convoca una reunió urgent per parlar del Bracal

Hui 5 de novembre l’AMPA del Bracal ha convocat una reunió a l’Aulari d’infantil de Muro per a tractar com a únic punt la situació actual del CEIP El Bracal.

Els temes plantejats han sigut molts i variats. Primerament s’ha parlat la necessitat de la realització d’un protocol d’emergència per a donar solució a una situació com la que va ocórrer el passat dilluns en la que per les abundants pluges van fer impossible acudir al centre amb normalitat.

També s’ha informat als pares que hui TECVASA ha estat desratitzant els voltants de l’escola i que el divendres de vesprada actuarien en els dos col·legis. Aquesta actuació es rutinària i s’ha comunicat amb el motiu d’informar. S’ha plantejat que l’AMPA denuncie la situació a sanitat.

Seguidament, s’ha proposat que es torne a fer un informe per part de l’Ajuntament de les deficiències tècniques del centre per a fer-lo arribar a Conselleria. Des de la Regidoria d’Educació s’ha informat que en el cas de dubtes, idees propostes, etc. poden acudir a l’àrea d’educació creada recentment per a donar suport i resposta a aquests temes i a molts altres que es pogueren plantejar.

I per a finalitzar, ens hem trobat per primera vegada en 8 anys una actitud per parts dels pares més propera a la reivindicació i com a resposta a aquesta actitud, l’Alcalde s’ha compromés a recolzar qualsevol decisió que es prenga en la propera reunió que l’AMPA celebrarà el dia 19 de novembre sempre que aquesta s’aprovara per majoria.

Aquestes assembles sempre són positives i posar en comú damunt la taula les problemàtiques sorgides, fa que s’eviten rumors, s’aclarisquen dubtes i s’unim tots per a reclamar amb més força la construcció del nou Bracal.