Manifestació contra la LOMQE a Muro

La nova llei educativa que entra totalment en vigor enguany, és una llei injusta. Menysprea la comunitat educativa i els interlocutors polítics. No resol els problemes de l’educació, però si segrega. Deixa fora moltes assignatures importants per a la formació dels nostres joves, com música, filosofia… Buida de competències al Consell Escolar (allunya la participació dels pares en les decisions que afecten el centre educatiu). Instal·la un model educatiu elitista. Recupera de nou les revàlides (en un examen corregit per mestres aliens a l’alumnat, que decidiran si són aptes o no)……

Parlar de congelar una llei que està en vigor, no soluciona el problema. És vendre fum. No es pot aturar una llei que està totalment instaurada. Una moratòria, exclusivament relacionada amb l’obtenció del títol de secundària o batxiller durant un any, és no fer res, aparentar un consens que no existeix.

Des de 1978, hi han hagut 13 “reformes educatives”. Diem prou. Deixem de manipular als joves i xiquets per al benefici de polítiques pròpies i adoctrinament social.

Aquest 26 d’octubre l’Associació d’Alumnes de l’Institut Serra de Mariola ha convocat una manifestació per a demanar la derogació d’aquesta llei. Enhorabona. És el primer pas de molts.

img_20161026_123631 img_20161026_124002 img_20161026_122004