Plenari extraordinari 12/11/2015

Aquest matí s’ha celebrat al saló de plenaris de l’Ajuntament de Muro un plenari extraordinari per a tractar els següents punts:

1) Suspensió del contracte amb la Mancomunitat de la Vall d’Albaida (Canera de Bufali), pel qual els gossos que eren arreplegats per la policia local eren portats allí on eren sacrificats si en una o dues setmanes no eren adoptats.

2) S’ha solucionat un error burocràtic, ja que el representant en la Mancomunitat de Serveis Socials havia de ser l’Alcalde i no la Regidora.

3) S’ha aprovat la inclusió de l’Ajuntament murer en la Xarxa de llibres creada per la Conselleria d’educació així com la dotació econòmica a aportar per part del consistori, que puja sobre 80.000 €. Aquestos diners estaran inclosos en el pressupost municipal corresponent a l’exercici de l’any 2016.

4) Aquest mes de desembre, els funcionaris de l’Ajuntament rebran la paga extraordinària suspesa en el seu momentpel govern central. Per a poder complir amb aquesta obligació, l’Ajuntament i en especial la Regidoria de Serveis Municipals, ha fet un gran esforç, dedicant part del seu pressupost.