Reunió amb el Secretari autonòmic de Sanitat

La Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Muro va sol·licitar una reunió amb el Secretari Autonòmic de Salut Pública i Sistema Sanitari Públic D. Narcís Vázquez amb la intenció de tractar amb ell personalment diversos temes en relació al nostre Centre de Salut. Ambulància TNA, assumptes de personal així com possibles millores per al Centre van ser discutits el passat dilluns 26 de febrer quan van rebre la seua visita a les nostres instal·lacions.

A banda dels esmentats temes, també es va comentar amb ell la necessitat que hi ha als Centres de Salut de dotar-los amb més especialitats, problemàtica que afecta a tots a escala nacional. També, i per tal de millorar l’atenció, es va proposar la possibilitat de donar un mínim d’atenció al públic a les vesprades.

Respecte a les necessitats del centre i després de fer un recorregut per tot ell, es va concloure que el més urgent era pintar les instal·lacions, canviar les cortines i el més necessari solucionar el problema d’accessibilitat, canviant les portes d’entrada actuals per unes corredisses automàtiques.

I per últim, pel que fa al tema ambulància TNA ens va fer saber que hi ha una ampliació de dos vehicles més en el plec de condicions del servei, però que faltava saber la seua ubicació, depenent de l’avaluació de prioritats. El que sí que va quedar clar va ser que feia falta un mitjan de transport per a l’assistència domiciliaria; de no ser aquest s’hauria de pensar en un cotxe per poder fer aquest tipus d’actuacions, ja que el centre de salut de Muro cobrix la seua població i també és el centre neuràlgic de tots els poblets del voltant.

Tant des de l’Ajuntament com des de la direcció del Centre, agraïm al Secretari aquesta visita demostrant interés per la situació en la qual es troba el nostre centre de salut, analitzant les problemàtiques actuals per a donar solucions a curt termini.

NO OBLIDEM QUE la sanitat i l’educació són els pilars fonamentals d’aquesta societat.